Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dilluns, 21 de maig del 2007

El nostre company Josep ens parla de l'autobús municipal



Les “autoritats” d'aquest poble, francament, es burlen dels més necessitats, perquè el servei d'autobús “no rendeix” o és poc usat, i, en lloc de millorar-lo atenent els suggeriments dels que més el necessiten, suprimeixen algunes de les hores i trajectes. Ah!, però quantes coses es fan que pel seu cost perjudiquen molt més les arques municipals que no pas el servei d'autobús; a més, dels que ara ho tenen de franc, més d’un estaria disposat a pagar tot l’import o una part; això sí, amb un servei més eficient del que s’està prestant actualment . Doncs, en lloc d’atendre els suggeriments i les peticions dels ciutadans, van i el redueixen.

Jo només puc creure que, des del primer dia, la intenció era que aquest servei d'autobús, fet a contracor per les actuals autoritats, fos un fracàs, i ho estan aconseguint.

El seu desig és que aquest poble sigui un poble de joves —ja que molts avis es veuen obligats a marxar— per poder fer més vivendes i generar més negoci per a alguns. També crec que un bon servei des del principi aniria fent augmentar el nombre d'usuaris, ja que està creixent la població. Així mateix, un servei públic com aquest, obtenint o no beneficis, hauria de ser poc menys que obligatori i estar inclòs en els pressupostos municipals.

I ara jo em pregunto: s'ha de votar un partit que només mira pels seus interessos i que està endeutant l’ajuntament d’una manera que no hauria de ser?

També em pregunto quan calculen suprimir l'autobús per aconseguir així, com s’acostuma a dir, quedar bé amb la vianda al plat.

Josep C.