Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

diumenge, 28 de desembre del 2008

Una de calenta i una de freda


Resseguint els pressupostos recentment aprovats pel nostre ajuntament, observem que han introduït unes millores orientades a les persones amb dificultats econòmiques,.: ciutadans de la 3ª edat amb baixes pensions i famílies afectades per l’atur, fent-se ressò de la nostra proposta en el mateix sentit que varem presentar en un Ple l’any 2005 i que en aquell moment fou desestimat

Malgrat que aquestes millores son tímides, no deixen de ser positives i per això felicitem als nostres governants locals.

A l’altre extrem, hem de criticar que trobant-nos immersos en un temps d’accentuada crisi econòmica, no han fet res per disminuir la despesa pública corrent: Increment de sous de l’alcalde i companyia, un nou regidor a temps complert i sou milionari, etc. I això no son pas despeses imprescindibles. Tot a l’inrevés: son prescindibles total o parcialment. Naturalment, per poder mantenir aquesta disbauxa incontrolada, i oblidant les recomanacions prudents, han incrementat els impostos pel damunt de l’IPC, especialment aquells que més afecten a les famílies: IBI, escombraries, etc. ... I ens han dit que pensen incrementar l’endeutament bancari.

Després de mi, el diluvi!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja estem acostumats a aquesta política egoiste demostrada pels nostres governants locals, que només vetllen pels seus propis interessos i les avantatges electorals.