Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dimecres, 17 de desembre del 2008

Nou PLA D'HABITATGE?


Dissabte passat vaig assistir a l'Audiència Pública sobre el nou pla d'Habitatge a Lliçà de Vall, i voldria destacar varies coses:
-Hi ha haver una gran assistència de ciutadans i ciutadanes del poble.
-En la presentació de l'acte, l'alcalde Sr. Carreras, va dir que aquell estudi s'havia fet amb la participació i l'acord de la resta de formacions polítiques presents a l'ajuntament.
-L'acte va ser pesat, confús i únicament es va vendre fum.
Fins aquí podia ser, fins i tot, previsible. Però el que més em va sorprendre va ser quan es va obrir el torn de preguntes durant el que varem poder constatar dues coses:
-El poble està molt disgustat amb la situació de l'habitatge a Lliçà de Vall i pel constant incompliment de tots els projectes que s'hi anuncien.
-El Sr. Carreras hauria de fer una cura d'humilitat per acceptar critiques i no actuar com ho va fer amb un ciutadà de Lliçà de Vall a qui va tallar de forma poc noble recordant aquell famós "Ara no toca" però en versió maldestre i poca-solta, quan aquest va recriminar l’actuació de l’ajuntament respecte a l’habitatge.

EGA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tant de bó els vilatans en les properes eleccións recordin aquests Acte i no facin com sempre que a última hora recorden que els han omplert l'estomac.