Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dijous, 7 d’agost del 2008

El Ple del 25 de juliol de 2008


Després de 4 mesos sense cap ple, el nostra benvolgut Consistori va decidir que abans de marxar de vacances, potser calia fer-ne un (de ple).

Entre d' altres coses voldria remarcar-ne 2 ó 3 de les que es van succeir. Hem de tenir en compte que va començar a les 21,00h i varem sortir a les 24,00h. ben tocades.

Un dels punts per part dels regidors Socialistes va ser justament aquest, el fet que han passat 4 mesos des de l 'últim ple, els Socialistes van recriminar-ho i per tota resposta el Sr. Alcalde va dir que se'n havien "saltat un" perquè no hi havien ordres del dia i que això no més havia passat un cop des de que n' és l' Alcalde (massa temps) Total, que amb un demanar disculpes va estar resolt .

Potser el 50% dels punts de l' Ordre del dia, duien data del mes de Maig.

Menys mal que no hi havien punts...

L' altra a destacar es el PTMB (Pla Territorial de Metropolità).

La Generalitat ha endegat un Pla en el que projecta fer des d 'ara i fins l'any 2025 tot un seguit d'infraestructures al Vallès Oriental i de tot el Vallès, qui en surt més perjudicat es Lliçà de Vall (Vegeu el nostre Blog 16 Juny "Mes creixement encara ?.....) així el nostre poble esdevindrà en poc temps en un altre Santa Coloma de Gramanet, Mollet.

Aquest punt es va debatre a la Sala de plens, fent el Sr. Alcalde un exercici de generositat sense precedents va demanar parer als altres Partits en l'oposició. Evidentment no hi va haver acord, un cop més es farà el que l'equip de govern vulgui.

Com que la ciutadania no n'està assabentada d'aquest pla, nosaltres ERC-Ind. hem decidit, que ja que l'Alcalde no ho fa, ho farem nosaltres, creiem que un fet tant important per el nostre poble hauria d'haver estat com a mínim exposat i que tots els vilatans en fossin coneixedors. Això serà més endavant un cop hàgim recopilat tota la informació, una tasca feixuga, ja que el fet de no estar a l'Ajuntament ens ho dificulta molt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha últimament en els Ajuntaments uns "tics"
antidemocràtics que fan calfred. Que està passant?

Anònim ha dit...

hi ha ajuntaments que amb menyspreu a la democràcia ciutadana que diuen servir, son una veritable dictuadura