Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dimarts, 26 de desembre del 2006

Arbres?. Per a què?


No, no cal que ens vinguin d’altres pobles a fer-nos malbé el territori, com està escampant pertot arreu el nostre ajuntament amb una campanya clarament preelectoralista, perquè nosaltres sols, sense cap ajuda externa, som prou capaços de fer bones destrosses i d’eliminar, quan convé, tots els arbres que trobem pel mig. Per a què els volem els arbres?
Només us heu d’acostar al cementiri per veure com, del bosquet que abans l’envoltava, només en queden quatre arbres esquifits.
Tanta nosa feien aquests pins, alzines i roures? O potser és que es tractava de fer fora l’escassa fauna que hi habitava? O més aviat el que s’està pretenent és que es pugui gaudir de la bellesa del cementiri i de la sala de vetlles, una horrible obra de l’arquitecte municipal, que no passarà pas a la historia per l’encert dels seus dissenys? O és que també volen, l’arquitecte i els seus companys municipals, que els veïns del carrer del Roure, cada cop que surten per la porta o obren la finestra, puguin admirar, sense l’obstacle d’aquests arbres impertinents, aquest monument a la incompetència, i que, alhora, tots els visitants al cementiri i la sala de vetlles també puguin contemplar els veïns mentre es mouen per casa seva?
Si seguim així, aconseguirem omplir el poble d’edificis horribles i innecessaris, en substitució dels nostres boscos i espais naturals. És aquesta la política dels nostres governants de CiU?