Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

diumenge, 15 de febrer del 2009

els Pressupostos del 2009


Benvolguts ciutadans , veïns i amics de Llicà de Vall, un cop més el passat divendres 30 de Gener hi va haver Ple al nostre Ajuntament, en l’Ordre del dia únicament un punt a banda de les Mocions i torn de Precs i Preguntes *. El punt va ésser els Pressupostos per el 2009.


Si algú em fes fer un resum...seria: Més del mateix.En primer lloc fer notar un cop més la prepotència del "doncs nosaltres votarem si", cap tipus de preocupació envers les sensibilitats d'altres grups polítics que malgrat no tinguin majoria absoluta, si que tenen representació .La crisi, ha fet "forat" en els pressupostos de l'Ajuntament però, una de les mesures que prendran serà que els Avis no facin la seva sortida ( el seu viatge) (¿) Com sempre qui paga els plats trencats d altri son els que menys culpa en tenen.Evidentment la "maleïda" piscina ha passat a millor vida, almenys per el moment. Permeteu-me, jo diria que per el que resta de legislatura,... ara bé, no patiu gens ni mica, quant les eleccions “truquin a la porta”… l’equip de Govern ja s’espellingarà a fer un altre CD amb piscina coberta, amb gent banyant-se i tot… (virtual, es clar!)


Els sous dels regidors i del Senyor Alcalde, ELS HAN CONGELAT!!!, es clar! després de fer-se un augment de sou més del 25% fa 4 dies… i que consti que no esmentaré la persona recentment “contractada” i que representa un sou fix afegit a les ja malmeses arques de l’ajuntament, que no feia cap falta (amb això coincidim tots els grups polítics) (excepte CiU), però com que ho diu el Senyor Alcalde doncs…que voleu!


El resum és doncs: el deute del Ajuntament segueix i segueix… qui ho paga? Qui ho ha de pagar? Nosaltres , Vosaltres, els Avis, la Piscina… i també els departaments de Cultura, Benestar Social, Ecologia, en fi, tots aquells temes que no interessen només que als veïns de Lliçà de Vall… com deia al principi! Més del mateix.


* El torn de Precs i Preguntes: Va consistir en fer notar al Senyor Alcalde (per part d’un ex- regidor del PSC) que ara que podria anar de viatge amb els avis, tampoc hi podrà anar perquè la crisi ha fet “caure” del pressupost aquest viatge.

No entenc res, perdoneu!


R.V.


1 comentari:

Anònim ha dit...

veritablement és vengonyosa aquesta presa de pèl. Fant veure que minven les despeses pels temps de crisi, però ells abans s'han apujat els sous escandalosament i a més hann "ficat" una nova regidora a temps complert amb sou de pel·lícula que molts dels contrinuent voldríen guanyar