Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dimarts, 13 de maig del 2008

Canvis en el govern municipal?


Segons ens ha informat una persona vinculada a CiU del nostre poble, l’any vinent o potser el 2010, hi haurà “moguda” en les cadires del govern municipal.

L’ajuntament de Barcelona, va posar en pràctica un sistema automàtic de renovació de l’alcalde, sense eleccions necessàries, i d’alguna manera furtant els drets als ciutadans, que els del PSC han anat fent servir des dels inicis de la nova democràcia fins el nostres dies. El primer alcalde veritablement elegit fou en Narcís Serra, que va plegar a mig mandat essent substituït automàticament per Pasqual Maragall. De la mateixa manera aquest també va donar pas pel mateix sistema a Joan Clos i aquest per poder ser ministre a Madrid, també va entregar les claus de la casa gran a Jordi Hereu.

Doncs bé, imitant aquest sistema èticament poc democràtic, l’ actual alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras, segons així ens han dit, al·legant raons de salut o cansament, o... plegarà d’alcalde i automàticament serà substituït, en principi pel senyor Casas, però també podria ser per la senyora Espaulella.

Per això, anticipant aquest fets, es veuen des de fa dies alguns moviments sospitosos, com per exemple, persones de CiU no regidors, però situats a llocs estratègics de les llistes electorals, que comencen a participar en certes tasques de govern. Igualment, no és estrany que l’alcalde només es responsable d’una àrea de govern de segon nivell?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si això passa, com esteu dient, serà un frau!!

Anònim ha dit...

Realment no es gens democràtica aquesta forma de procedir. Els ciutadans en les Eleccions Municipals vota'n gaire bé sempre una
persona, més que una formació política. Es a dir que si això es així, vol dir que al Senyor Alcalde actual tan l'hi fa vuit com vuitanta.

ERC-Independents LLiçà de Vall ha dit...

ja estem tips de tanta comèdia!.
Tristan