Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dijous, 10 d’abril del 2008

La vuitena meravella de la incompetència

Sí, aquesta obra a més del seu disseny repetitiu (aquest arquitecte tot ho fa igual) i de mal gust, demostrativa del balafiament del govern municipal, i el poc respecte per la natura, doncs van haver de tallar més d’e 150 arbres centenaris, resulta que…
a) hi tenen el llum encès les 24 hores del dia i tots els dies de l’any segons hem pogut comprovar (veieu el nostre article d’aquest mateix blog). És a dir contaminació llumínica i despesa a favor de la Cia. elèctrica, que per cert ben poc s’ho mereix
b) i ara per més “INRI”, resulta que la setmana primera d’abril al nostre poble hi ha hagut dos difunts alhora. Però només un ha pogut ser vetllat dins d’aquesta meravella de la incompetència, doncs no hi ha lloc per un segon..
I ara ens preguntem: tan de diners, tan edifici de més de 100m2 a preu d’or, tan de rebombori d’inauguracions el passat 1 de novembre, tan d’arbres tallats, tan de paisatge malmès, tan de llum malgastada, tan de… per només donar cabuda a un sol difunt i l’altre s’ha hagut de buscar la vida – o la mort- en un altre indret?

Un “CERO” ben gros al dissenyador d’aquesta horrible obra i també pels regidors d’Urbanisme, de Benestar Social i de Medi Ambient.