Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dilluns, 18 de febrer del 2008

Cineforum "SALVADOR"



El passat 14 de Febrer, va tenir lloc un Cinefòrum al nostre Municipi, amb la projecció de la pel·lícula "Salvador", iniciativa del nostre grup d'Esquerra + Independents de Lliçà de Vall.
Varem comptar amb la assistència i col·laboració de Carme Puig Antic, germana d'en Salvador Puig Antich, i d'en Manuel Huerga Director de la pel·lícula.
Aquest acte va constar d'una breu presentació dels nostres convidats, posterior projecció de la pel·lícula i finalment d'un debat / col·loqui on tothom va poder expressar lliurament els seus dubtes, neguits, apreciacions i sentiments , i on amb un clima càlid i proper, tant la Carme com en Manuel van respondre a les preguntes del públic assistent, fent així una labor de generositat que va satisfer les expectatives
de tots els que hi vam ser.
Una magnífica vetllada que no va ser en absolut un acte polític (com algú va voler fer creure als nostres veïns) si no molt al contrari, un acte de denuncia i de responsabilitat democràtica, un acte on repassar, per els més grans, la nostra història recent on encara hi ha moltes ferides sense tancar, i per els més joves fer-los participar de fets que no fa pas tant van succeir en el nostre país i dels quals no s’en parla, o no amb la vehemència que caldria.
Volem agrair tant a la Carme Puig Antic com en Manuel Huerga la seva col·laboració
desinteressada, i al públic, els nostres veïns, amics i companys, la seva assistència amb la esperança que les seves expectatives fossin acomplertes.
Aquest ha estat el primer d'un seguit d'actes que Esquerra + Ind. portarem a terme d'ara endavant, i que per tant aprofito la ocasió per demanar-vos que estigueu
atents al nostre Butlletí "L'altre veu", al nostre “Blog”, i recordeu si us voleu posar amb contacte amb nosaltres , podeu fer-ho a llicadevall@esquerra.org
Salut!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo hi vaig ser. Va ser molt emocionant. Llàstima que no se'n
facin més d'aquest tipus d'actes.
Vull encoratjar-vos a seguir.

Anònim ha dit...

La veritat es que jo esperava una assistència més nutrida, però la qualitat de la gent que hi va assistir em va fer oblidar aquesta contrarietat. La il·lusió i les ganes que el nostre grup hi va possar, són la mostra que estem disposats a treballar pel poble.
MOLTES GRÀCIES A TOTS.