Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dilluns, 21 de gener del 2008

Fi d'any a les fosques

Sembla mentida que nosaltres visquem en el segle XXI, més aviat diria que estem en el segle XV, quan tothom anava amb espelmes. Això és el que vam haver de fer tots els veïns de la Urbanització de Can Vilardebò sector 3, la nit del dia 31 de Desembre del passat 2007. A dos quarts de vuit del vespre, va haver una apagada general a 112 habitatges de l’esmentada zona. Tot just quan tothom feia els preparatius per la nit de fi d’any. Això no es pot permetre, ni en el temps que estem, ni en el poble on estem. Entenc que el problema és de la companyia elèctrica, no obstant, l’Ajuntament de Lliçà de Vall, i potser l’Associació de Veïns, poden fer més força, i poden manifestar-se amb més consistència a la Companyia elèctrica, per què facin el possible per solucionar les mancances elèctriques que hi tenim en el nostre sector. Sabem que està previst fer obres en el nostre sector, però en el segle XXI i a Barcelona, no ens podem quedar sense subministrament elèctric, sense cap motiu, i menys en un cap d’any.
El subministrament elèctric va tornar cap a dos quarts de dotze de la nit. Sí, vam veure les campanades, però amb una mala llet que no us podeu imaginar. Heu de pensar que els preparatius per un cap d’any encara que sigui a nivell familiar, sempre vols fer alguna cosa especial, i es clar sense llum, no pots fer res.
El que em fa més ràbia, és que no hi hagi ni tant sols una disculpa per part d’ells, ja no demano una compensació econòmica, però una disculpa, sí que ens la mereixem.

Ricart Querol

2 comentaris:

Anònim ha dit...

es veritat. Encara que la culpa és dels impresentables de FECSA-ENDESA que s'han dedicat aquests darrers anys a jugar al "monopoly" i no pas a actualitzar els seus equipaments per donar un bon servei, cal afegir que els nostres governants nmunicipals mai s'han plantat davant d'aquesta empresa per exigir la qualitat que ens mereixem i paguem.

Anònim ha dit...

Tinc uns familiars que viuen a aquest sector i estaven indignats. Després surt el senyor Pizarro presumint d'haver estat qui més a invertit a Catalunya. Indignant! I haver de aguantar la publicació del beneficis magnànims el dia després de l'apagada de BCN. Jo no sé si des del municipi es pot quelcom per millorar les infraestructures. Sabeu si es pot fer res?