Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dijous, 30 de novembre del 2006

Salutació de benvinguda


Benvolgut/uda ciutadà/ana de Lliçà de Vall:

Després d’un període de silenci informàtic en aquesta web, causat per les reformes que s’hi han introduït a escala nacional i que han afectat totes les seccions locals, de nou som aquí i estem contents perquè ens has visitat.

A poc a poc anirem omplint aquesta web amb tota mena d’informacions, articles, reculls de premsa, opinions i estudis ambientals. I no hi hauria de faltar la teva d’opinió. Envia’ns-la a través de la icona específica.

S’acosta un període important, un cop passat el parèntesi de les eleccions al Parlament, en què s’ha confirmat que, malgrat el preu que els d’ERC hem hagut de pagar per ser honestos i conseqüents amb els nostres objectius, seguim sent la tercera força política de Catalunya i també de Lliçà de Vall.

Com sempre hem mantingut, les nostres prioritats són i seran:

• Moderar el pressupost municipal estalviant despeses innecessàries i orientar les inversions a una constant millora de la qualitat de vida dels ciutadans
• Revisar el Pla General d’Ordenació Urbana incorporant-hi les directrius de l’Agenda XXI
• Cobrir les necessitats educatives des de l’escola bressol
• Fomentar i difondre la cultura
• Millorar els actuals serveis assistencials

El nostre equip, cada dia més cohesionat i en constant creixement, està format per persones de totes les edats, sexes i condicions, amb un ampli ventall de coneixements en totes les àrees bàsiques, cosa que ens permetrà afrontar les pròximes eleccions municipals amb fermesa i amplitud de mires, ja que aquest 2007 ha de ser un any important per a nosaltres.

Des del setembre del 2003 hem anat editant la nostra revista, L’Altra Veu, que ja ha arribat al número 14 i on anem presentant i recollint totes les iniciatives sobre el nostre poble, Lliçà de Vall. Ben aviat es podran consultar en aquesta mateixa web tots els exemplars publicats.

Finalment, volem comunicar-te que ens agradaria que ens enviessis les teves opinions per a publicar-les. T’animem a participar activament en aquest projecte. Fes-nos arribar els teus suggeriments i propostes. Apunta-t’hi.

Gràcies

1 comentari:

miquel marse taracena ha dit...

benvoltus companys-

quan es posara en marxa el passeig de l´esglesia circula per aquesta carretera cada dia es una odissea quan trobas un camió i si no es vehicle de mes tones

salutació - miquel