Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dilluns, 3 de novembre del 2008

La senyera a Brusel.les

(copia del missatge dirigit a tots els interessats en fer palesa la nostra presència a Europa)

Benvolgudes i benvolguts,

A quatre mesos i mig de la marxa a Brussel·les, volem agrair-vos el suport que esteu brindant al projecte. Quan rebeu aquesta nota, segurament haurem sobrepassat els 2.400 adherits només en el Facebook. Encara que alguns ja ho heu fet, us convidem a tots els que teniu presència en Internet mitjançant blocs o pàgines web, que inseriu en ells la banderola del DeuMil.cat: http://www.facebook.com/l.php?u=http://http://www.facebook.com/l.php?u=http://deumil.cat%2Futilitats%2Fbanderola.htm

En aquests moments tenim un equip director del projecte que coordina cadascuna de les àrees imprescindibles per dur a bon port la iniciativa. Tothom que vulgui col·laborar, ho pot fer, anant al web creat expressament per aquest projecte, a on podeu apuntar-vos:


Sobretot necessitem com a mínim un delegat per cada poble. Aquest delegat serà el responsable de coordinar totes les accions de suport al projecte i sobretot mirar d'emplenar un bus o un avió per poble o ciutat, una vegada tinguem l'oferta de viatges enllestida (en aquests moments tenim molt avançat aquest tema). L'èxit d'aquesta mobilització depèn sobretot de tots nosaltres. Cadascú des de el seu àmbit ha de mirar de convèncer que vinguin al menys 5 persones. 10Mil salutacions!

http://www.facebook.com/l.php?u=http://deumil.cat Per respondre aquest missatge, fes clic a l'enllaç de sota: