Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

diumenge, 26 d’octubre del 2008

COORRELLENGUA a LLiçà de Vall

El dissabte 25 d’octubre de 2008 el COORRELENGUA ha fet estada a Lliçà de Vall, en un recorregut comarcal. CORRELENGUA que impulsa la defensa i potenciació de la nostra llengua com a instrument a fer prevaler la nostra història i cultura alhora que potencia el camí a la independència.
Abans havia fet estada a Parets, on només 6 persones hi van assistir a l’acte. Al nostre poble, comparativament va ser un èxit: varem ser 18 ciutadans!.
Ara bé, cap representant municipal, cap personatge de la cultura, cap representant de les associacions catalanistes,... és clar, com que no hi havia cap “butifarrada”!.
Tristíssim!!!!!!!!!!!.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Només 6 persones a Parets...? Que els hi passa?
Lo de Lliçà encara té un passi, com pot interessar-los la cultura catalana a partits
"Espanyoleros" tant PSC, com ICV parlen Castellà..., CiU no, però el tema Cultura Catalana no els interessa pas... tots sabem això... NO?

Anònim ha dit...

Potser si els militants d’ERC de Parets i Lliçà de Vall s'haguessin implicat de valent en el Correllengua els resultats haguessin estat molt millor. És molt fàcil criticar quan no s'ha fotut ni l'ou perquè els tràmits per organitzar els actes a la Vall del Tenes, com a mínim s'agilitzessin. Una mica de modèstia i menys demagògia, si us plau. Ni un militant d' ERC de Lliçà de Vall i Parets va estar present als actes centrals de l'Aliança. Com teniu la barra de fer retrets a tercers quan vosaltres heu donat un exemple demencial. No m'estranya que perdéssiu la poca representació que teníeu en ambdós municipis. Una mica menys de pedanteria i una mica més de seriositat que n’hi ha que no ens mamem el dit!. Com a mínim podríeu aprendre dels militants que el vostre partit té a Lliçà de Munt.

Anònim ha dit...

hi ha alguns de Lliçà de Munt que es passen de dir bestieses!.

Anònim ha dit...

Crec que aquest petit article no pretén ser un debat de lluita interna, sino el contrari, intenta esbrinar el que passa dins. De fet en cap moment insultem a ningú, en canvi aquests comentaris que feu, suposso, que des de Lliçà d'Amunt, no són gens beneficiossos per Esquerra. Per cert de Lliçà de Vall va haver la representació de un militant amb la seva familia, i va fer un petit article a la web de ERC de Lliçà de Vall amb un recull de fotos inclós. http://www.esquerra.cat/locals/?id_article=26876