Seguirem treballant per recuperar els autèntics valors del poble: personalitat, territori, patrimoni...

dimecres, 10 de desembre del 2008

Què passarà amb el passeig de l'Església?

És evident que el passeig de l’església en aquests moments s’ha convertit, sobretot en les hores “punta” en un veritable embussament. I això s’esdevé coincidint amb les entrades i sortides de les escoles, l’IES, el pavelló esportiu, camp de futbol,etc. perquè en un limitat espai coincideixen vehicles públics i privats, i altrament, adults, joves i infants a peu.

Hi ha masses centres que provoquen concentració o pas de persones en una superfície que amb el temps s’ha tornat insuficient. I això cada cop anirà a més, doncs hi ha projectes de una nova escola, piscina, etc. que afegit a la concentració urbana de “Lliçà XXI”, convertiran aquest passeig en un “calvari”.

Sembla ser que per fi s’estan estudiant alternatives de circulació que possibilitin una millor i més adient fluïdesa de vehicles i persones, ara bé, ens amoïna que aquestes modificacions puguin alterar o modificar la bellesa del passeig, un dels punts més bonics i emblemàtics de Lliçà de Vall i això seria imperdonable.

Ens fa por que amb els criteris insensibles de creixement desordenat i poc respecte pel medi i per l’entorn, que llueixen una bona part de les nostres autoritats municipals, acabin talant aquets plataners centenaris que ens deleixen amb els seus colors i ombres.

No ho hem de permetre!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

N'han fet tantes de destroces irrespetuoses amb l'ambient i l'entorn, que ja no vindrà d´una.
Son capaços d'esguerrar el passeig, sobretot si li deixen fer al incompetent de l'arquitecte de sempre